Connect with us

Γη της Ελιάς

“Η Γη της Ελιάς” Φινάλε: Ένας γάμος, δύο δολοφονίες και ένας γκάνγκστερ στη Μάνη

Published

on

γη της ελιας, φιναλε, τελευταια επεισοδια

Η “Γη της Ελιάς” ρίχνει αυλαία για φέτος στις 30 Ιουνίου. Η πετυχημένη σειρά του MEGA θα μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι. Το Σεπτέμβρη θα επιστρέψει με νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες.

Λίγο πριν το φινάλε, οι εξελίξεις στη “Γη της Ελιάς” θα είναι καταιγιστικές. Δύο θάνατοι θα πυροδοτήσουν τις εξελίξεις. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου. Ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός, αλλά ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του; Ο Ιάκωβος ή ο Κωνσταντίνος;

Ο δεύτερος θάνατος είναι αυτός του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην Μαρίνα και την Ευτυχία. Αρχίζει να ασχολείται και με το εμπόριο των ναρκωτικών και πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Νεκρός θα βρεθεί ο Δημήτρης στο τέλος του πρώτου κύκλου στη "Γη της Ελιάς"
Νεκρός θα βρεθεί ο Δημήτρης στο τέλος του πρώτου κύκλου στη “Γη της Ελιάς”

Ο Δημοσθένης, ο “εγκέφαλος” πίσω από το κύκλωμα που διευθύνει ο Κωνσταντίνος έρχεται στη Μάνη. Θα δώσει δουλειά στον Στάθη, ενώ θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ισίδωρο. Ο Κωνσταντίνος θα του ζητήσει να σταματήσουν τη συνεργασία, αλλά ο Δημοσθένης θα είναι αμείλικτος.

Το φινάλε στη “Γη της Ελιάς” θα γραφτεί με ένα γάμο, αυτό του Φίλιππου και της Βασιλικής. Το ζευγάρι κάνει το γάμο του στη Μάνη, όπως το είχε ονειρευτεί. Καλεσμένη θα είναι φυσικά όλη η Αρεόπολη.

Trending